1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Tennisarmbandet är tillbaka – hetare än någonsin!

Tillbaka till Smyckebloggen
Tennisarmbandet är tillbaka – hetare än någonsin! 1

Tennisarmbandet är tillbaka – hetare än någonsin!

 Tennisarmbandet är tillbaka – hetare än någonsin!

Du har sett dem många gånger, de snygga armbanden med en hel rad av stenar i snygga infattningar – tennisarmbanden. Att de kallas så är naturligtvis inte för att man ska ha dem när man spelar tennis, men inte desto mindre är det därifrån namnet kommer. 1987 spelade den stora tennisstjärnan Chris Evert i US Open när hon märkte att hennes dyra diamantarmband var borta, spännet hade gått upp. Hon fick domaren att avbryta matchen tills det hade hittats. Efter denna incident kallas denna typ av armband för just tennisarmband. Kända spelare som Serena Williams och Gabriella Sabatini använder ofta sådana armband när de spelar tennis. För oss som inte har råd med diamanter hela vägen runt finns massor av varianter i olika prislägen, med glas eller halvädelstenar. Här visar vi några exempel, ur Smyckendahls fina utbud av tennisarmband:

1

Stilrena armband i rostfritt stål med Swarovskikristaller från Dyrberg/Kern. Det smala armbandet med olika stora kristaller är en riktig klassiker i Dyrberg/Kerns sortiment. Det heter Teresia och finns i många olika färgkombinationer. Nya färger dyker upp varje säsong, men det finns givetvis alltid i silver med klara kristaller. Du hitter Teresia silver/kristall här!

4

by Jolima har satsat på en ännu mer glittrande modell där stora Swarovskikristaller omges av en krans av småkristaller. Här kan man välja färg på de större kristallerna, grått och svart har varit mycket populärt under vintern. I serien, som heter Sienna, finns även halsband och armband. Nytt för våren är rosa, och du hittar det armbandet här!

5

Snö of Sweden har gjort ett riktigt traditionellt tennisarmband. Modellen heter Noice och finns i silver-, guld- och roséguld. Snygga att kombinera som synes på bilden. De är dessutom riktigt prisvärda med sina 495 kr per armband. Det finns även ett antal örhängen att matcha med. Du hittar hela Noice-serien här!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen