1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Nu kommer kedjorna!

Tillbaka till Smyckebloggen

Nu kommer kedjorna!

Trendigast just nu inom smycken är en riktig klassiker! En enkel men rejäl halskedja är högsta mode. I modemagasinen finns det kedjor överallt, inte bara som halsband utan även armband, ringar och örhängen i kedja, modeller. Man kan även se tjocka kedjor på väskor, som handtag och axelrem. Kort sagt kedjor är det som gäller överallt.

Dessutom fortsätter trenden att “stacka” smycken, det vill säga att bära flera halsband eller armband på en gång. Det är alltså fritt fram att bära de tjocka kedjorna ihop med tunna kedjor, men berlockhalsband eller att göra en egen, personlig kombination med till exempel pärlor.

Här visar Snö of Sweden en fin kombo med Chase Mario Chain XL ihop med tunnare kedjor av olika längd. Läckert!

Hela den ny serien Chase Mario innehåller enkla, snygga och prisvärda kedjehalsband och -armband i fyra olika bredder, både i guld- och silverfinish. Du hittar dem här!

Ingnell Jewellery kommer under våren med flera fina kedjehalsband och armband. Så snyggt att kombinera flera stycken! Se även bilden nedan, vilken skillnad det blir med olika kläder.

Snygga kedjor från Ingnell Jewellery (kommer längre fram i vår) kombinerade med Steffie Coin halsband.

Att matcha tjocka och tunna kedjor ihop är supersnyggt. Till de tunna nya kedjorna hör Seven/Easts fina Plain-kedjor.

Leta i smyckelådan hemma, du har säkert flera kedjor som funkar fint att kombinera med en bredare pansarlänk, för en trendig och snygg vårlook!

Det är inte bara halsband och armband som påverkats av kedjetrenden. Längre fram i vår får vi in bland annat örhängen och ringar från Syster P.

Trenden med kraftiga halskedjor och armlänkar är även stark för killar. By Billgren har ett stort utval av kedjor, och fler kommer under våren.

Du hittar By Billgrens halsband här!

Hoppas du fått inspiration till fina halsbandskombinationer. Tänk stort, dekorativt och lekfullt, så kommer det att bli helt rätt!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen