1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Halsband i kombinationer är helt rätt just nu

Tillbaka till Smyckebloggen
byjolima-halsband-kombo

Halsband i kombinationer är helt rätt just nu

Ju fler halsband desto bättre! En av de starkaste trenderna inom smycken just nu är att bära mer än ett halsband. Gärna tre-fyra stycken, i olika längder, som ett vackert blickfång i en urringning eller utanpå en topp. Du har säkert sett trenden, på TV och på sociala medier finns det många exempel. Här kommer några utav de finaste, tycker vi.

Vackra Nikki Amini i tre halsband från CU Jewellery. Smyckena hör till serien Two som är designad i samarbete med Sara Biderman.

Fina Bianca Ingrosso i Talang, i tre halsband från Syster P.

Här är Sara Biderman i tre halsband, från den egna kollektionen hos CU Jewellery.

När man blandar olika smycken kan det vara bra att hålla sig till ett tema, till exempel att alla är i guld, annars kan det lätt bli lite rörigt. Man vill ju att det ska se coolt och elegant ut, inte som om man fyndat på loppis. ☺

Halsbanden i kollektionen TWO är tillverkade av återvunnet sterling silver 925 och finns även med 18K guldplätering. De funkar fint ihop eftersom de alla har ute vintagekänsla, ungefär som om de kom från mormors smyckeskrin. Du hittar dem här!

Det är verkligen inte fel att blanda gammalt och nytt, eller äkta guld och bijouterier. Kolla vad du redan har hemma, och sätt igång och skapa din egen halsbands-kombo. Flera av våra leverantörer visar halsbandskombinationer nu, titta och bli inspirerad!

Syster P visar två halsband i helt olika stil som ändå funkar fint ihop. Den lite klassiska collieren ligger i halsgropen medan den tunna kedjan med berlock hänger längre ner vilket är riktigt snyggt. Syster P har många olika halsband där du själv kan kombinera kedja och berlock. Du hittar deras halsband här.

Att kombinera olika långa halsband gör att alla syns och att de inte tar ut varann. För den som gillar långa halsband går det också fint att göra snygga kombinationer, som tillexempel halsbanden från by Jolima. Se deras halsband här.

Seven/East har gjort sin kombination på temat himlakroppar. Ursnyggt med solen, månen och en stjärna! Du hittar Seven/Easts halsband här.

Holländska märket Anna + Nina från Amsterdam visar många fina halsbandskombinationer på sina imagebilder. De har ett stort utbud halsband med små-små berlocker som passar perfekt att bygga egna kombos med. Du kan kolla in Anna + Nina här.

Hoppas du blivit riktigt sugen på att sätta ihop egna halsbands-kombos nu. Och att solen skiner så att man kan ge sig ut i vårvärmen och visa upp sig… Lycka till!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen