1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Stora örhängen är stort i vår!

Tillbaka till Smyckebloggen
Stora örhängen är stort i vår! 4

Stora örhängen är stort i vår!

 Stora örhängen är stort i vår!

Det som gäller i vår är stora glittrande festörhängen. Stora örhängen har varit de bästa festsmyckena i åratal, se bara på Nobelfesten eller Oscarsgalan. Ett par glittrande örhängen gör sig fint till uppsatt hår och piffar upp en enkel enfärgad klänning, det vet de flesta. Men det som är nytt för våren 2018 är att man bär de stora festörhängena till vardags. Sätt ett par glittrande örhängen till dina avklippta jeans och enkla topp eller vita skjorta, på med ett par gympaskor (gärna med stora sidenbandsrosetter) och du är helt rätt för en vanlig måndag på jobbet eller i plugget.

Dione-VintageRose-2

Caroline Svedbom gör de ljuvligaste festörhängen av äkta Swarovskikristaller. Ur hennes stora kollektion har vi valt ut färgen Vintage rose (bilden) och Light Turquoise på guld och Powder Rose och Blue Shade på rhodiumpläterat silver. Problemet är bara att ALLA är så snygga! Du hittar Caroline Svedboms vackra smycken här!

sno

Redan till jul hade  Snö of Sweden förstått att festörhängen kommer stort. Deras fina modeller Cream och Laurie är tyvärr snart helt slutsålda, men som tur är finns Rush och Bonnie i nya vackra färger till våren. Kombinera gärna med vita pärlor som också är en av vårens stora smycketrender. Alla nyheter från Snö of Sweden finns här!

jolima

Mera nystartade märket by Jolima har funnits sedan 2009 men hade bara kläder i början. Sedan några år tillbaka finns även en superfin och prisvärd smyckekollektion. Bilden ovan är från Formexmässan där vi hade svårt att välja bland alla fina örhängen. Du ser vilka vi föll för här!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen