1-2 leveransdagar - skickas innan 17:00 samma dag - fri frakt - öppet köpFri Frakt - Öppet Köp

Frakt/Leverans

leverans

GRATIS PRESENTINSLAGNING FÖR ALLA SMYCKEN!

Fraktavgift:

Vi har fri frakt på alla beställningar.  Vi skickar med PostNord.

Leveranstid:

Leveranstiden är normalt 1 arbetsdag. Beställ innan klockan 15:00 måndag till fredag så skickas smycket samma dag. Beställer du under helgen skickas smycket på måndagen.

OBS! Under julperioden kan Postnord ha problem med stora mängder försändelser. Vi rekommenderar att du beställer i god tid för att vara säker på att få hem dina klappar innan jul!

OBS! Enligt den nya postförordningen som gäller fr.o.m 2018 delar PostNord ut 1:a klassbrev inom två dagar till postnummerområden: 400 00-519 99, 820 00-889 99 och 890 00-989 99. Bor du inom dessa områden får du alltså räkna med att det tar två vardagar innan ditt paket kommer fram.

Leveranssätt:

Vi skickar alla beställningar med Postnord som 1:a Klass Varubrev. Oftast levererar Postnord varan direkt hem till din brevlåda. Om paketet är större eller om värdet är högt och skickas med rekommenderad post, hämtas paketet ut på posten eller något av postens serviceställen mot uppvisad legitimation.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett paket som du inte hämtar ut, får du en påminnelse från Postnord. Hämtar du inte ut ditt paket skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 200 kronor för att täcka våra omkostnader. Outlösta varor omfattas inte av ångerrätten.

Transportskada:

När du tar emot din vara är det viktigt att ni omedelbart besiktigar paketet. Om du hämtar det på ett utlämningsställe ska du omedelbart anmäla att paketet är skadat där. Upptäcker du skadan först efter att ha öppnat paketet kontrollera om innehållet är skadat. I så fall reklamerar ni omedelbart varan till oss på: kundtjanst@Smyckendahls.se

Have no product in the cart!
0