1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr - öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Den orientaliska trenden har bara börjat!

Tillbaka till Smyckebloggen
caroline_svedbom

Den orientaliska trenden har bara börjat!

Med sommarvärme och solsken börjar man använda sina sommarkläder och man behöver en annan typ av smycken. Borta är mössor sjalar och det finns utrymme för stora örhängen igen, och armband nu när man kan ha kortärmat eller ärmlöst. Dessutom känner i alla fall vi för mer färg och för motiv som känns somriga. Snäckor, palmblad och turkoser funkar alltid fint på sommaren. I år är det dock en sak som känns ännu hetare och det är orientaliska mönster.

Vi såg det redan på mässorna i vintras, det orientaliska kommer stort. By Jolima visade sina fina armband, halsband och örhängen i serierna Vegas, Spinn och Nevada på modemässan i Köpenhamn.

Untitled-1

Bilden är från mässan och du hittar smyckena här!

alexandra2

En annan designer som har fingertoppskänsla för trender är Caroline Svedbom. Hennes vackra örhängen Alexandra med Swarovskikristaller är perfekta till sommarens fester och på semestern. Caroline Svedbom har redan flaggat för att hon kommer att visa fler smycken i den här stilen längre fram, så vi kan räkna med att trenden håller i sig!

steffi-blogg

Ingnell Jewellery kommer med en ny serie i kirurgiskt stål med orientaliskt inspirerade medaljonger som heter Steffie. Vi har fått in de ljuvlig örhängen och väntar in fler modeller snart. Du hittar dem här!

P1100580

För den som letar efter det där perfekta lilla smycket som kan sitta på hela sommaren så kan vi tipsa om Rosenvinges fina lilla armbandsset Boho som för en liten slant ger den rätta sommarlooken på ett kick!

Vi tror, precis som Caroline Svedbom, att detta bara är början, vi kommer att få se mycket mer av de vackra orientaliskt inspirerade smyckena framöver. Du hittar alla smycken i den orientaliska stilen som vi har på lager just nu här!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen