1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr - öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Mässornas tid – del 1

Tillbaka till Smyckebloggen

Mässornas tid – del 1

Mässornas tid – del 1

Vi har nyligen varit på de två stora mässorna för smycken i Sverige, Formex och Precious. Båda mässorna hålls i Älvsjö utanför Stockholm. Formex har massor av presentartiklar och design men även en hel del mode och inte minst smycken. Här får man en bra känsla för vad som ligger i tiden både för inredning och dekoration. De stora trenderna för hösten är det orientaliska, med utsirad dekor, det asiatiska med influenser från buddhismen och yoga.
ambience
Vårt första möte passade perfekt in på temat. Vi träffade Johanna Westerdahl på Seven/East som visade höstnyheter med yoga-inspiration.
seveneast1
Det kommer också nya modeller i Seven/East fina serie med kvinnotecken. Dessa har vi redan fått hem och du hittar dem här.
seveneast2
Sedan gick vi förbi Star of Swedens fina monter. Här hittade vi en verkligt efterlängtad nyhet!
star2
Det populära gåvokonceptet med smycken i specialdesignade boxar med kort, kommer nu även i silverpläterat, något som många av våra kunder har efterfrågat. De bör landa i vår webbshop i slutet av september. Håll utkik här!
star1
Nästa möte på Formex var hos Josefine och Carolina på by Jolima. Här hittade vi massor av fint – som vanligt. Bland höstnyheterna märktes många tuffa och snygga stela armband, helt rätt i tiden. Dessutom fanns det ursnygga örhängen med orientaliska mönster. Du hittar en del av dessa smycken här, och fler kommer inom kort!
byjolima1
Det är mycket jobb att gå på mässa, fast det är givetvis roligt! Vi åt en snabb lunch och fortsatte sedan till vårt möte med Annikki på Syster P.
systerp1
Bland nyheterna här fanns en mycket vacker serie – Botanica – med inspiration från växtriket. Dessa fina berlockhalsband kan kombineras med de populära bokstavsberlockerna från Syster P, för den som så önskar. Vi köpte också in nya färger på Sister Power-armbanden och en hel del annat fint. Håll utkik på Syster P:s sida här om du vill se alla nyheter!
systerp2
Dagen sista besök var hos charmiga Jeannette från Pendulum i Köpenhamn. Du har väl inte missat hennes fantastiska handgjord smycken? Kolla in hennes sida här hos oss. Nyheterna vi beställde på mässan kommer inom kort.
pendulum
Detta var besöket på Formex. Hur vi hade det på Precious berättar vi i nästa blogginlägg.

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen