1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Part 1. Diamonds are a Girls Best Friend!

Tillbaka till Smyckebloggen

Part 1. Diamonds are a Girls Best Friend!

Visste ni att vår klippa på kundtjänsten, Richard Karström, också är DJ och spelar på Stockholms krogar och klubbar? För att muntra upp oss alla så här lite i Corona-tider så har Richard satt ihop en finfin spellista till oss.

Vi började prata om musik som handlar om smycken i fikarummet en dag i förra veckan. Diamonds are a Girl’s Best Friend var den första låten vi kom på men Richard hade många fler tips. Då kom vi på att det vore kul att föröka sätta ihop en spellista.

Richard har tagit sitt uppdrag på stort allvar och vi kan redan nu utlova att det kommer att bli en hel liten serie av spellistor med olika smyckerelaterade teman. Det första musikaliska temat att utforskas är Diamanter. Vi hoppas att ni kommer att gilla låtvalet lika mycket som vi.

Du hittar spellistan på Spotify

Beatles Lucy in the Sky With Diamonds  finns med på listan.

Lyssna på Del 1 av Smyckendahls Musical Gems by Richard Karström – Diamonds are a Girls Best Friend! Du hittar spellistan här!

Du har väl inte missat franska smyckemärket Sing-a-Song? Ett coolt märke där smyckedesignern Ingrid Allouche skapar smycken – för din inre rockstjärna – av metallsträngar till elbas och gitarrer. Du hittar Sing-a-Song här!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen