1-2 leveransdagar - skickas innan 15:00 samma dag - fri frakt över 300 kr- öppet köpFri Frakt >300 kr - Öppet Köp

Nu kommer pärlorna tillbaka – igen!

Tillbaka till Smyckebloggen
Nu kommer pärlorna tillbaka – igen! 1

Nu kommer pärlorna tillbaka – igen!

 Nu kommer pärlorna tillbaka – igen!

Visst har man hört det förut, att det ska vara pärlor till våren? Men det är faktiskt lite annorlunda denna gång. Det är inte den traditionella pärlcollieren som gäller den här gången. I stället ser vi pärlor på helt andra smycken: tuffa stela hals och armringar, moderna örhängen, minimalistiska kedjearmband… Och inte ska pärlsmyckena kombineras med ett jumperset heller, nej, sätt pärlorna både till vardag och fest, till svart läder eller slitna jeans! Det är kontrasten mellan den vita klassiska pärlan och de oväntade moderna kläderna och smyckena som spänningen ligger.

cu

Svenska CU Jewellery tillverkar alla sina smycken under hantverksmässiga former i Italien, av återvunnet silver. Och till våren har de gjort fantastiskt snygga smyckena med vita pärlemorpärlor. Kolla in halsringen, och armringen och de otroliga örhängena här!

sophie

Sophie Gyllenhammar på Sophie by Sophie gör minimalistiska smycken med en liten sötvattenspärla. Absolut rätt i vår! Det finns både halsband och armband i serien, och du kan välja mellan silver och guldpläterat. Du hittar armbandet ovan här!

kumkum

Här är lite inspirationsbilder och urklipp från vår  anslagstavla. När det gäller sötvattenspärlor har KumKum egentligen aldrig slutat ha med dem i sina kollektioner. Den här våren finns det både KumKums klassiska boho-ethno-stil och en enklare, stilrenare linje med långa hängande örhängen och enkla bangles. Se hela utbudet av KumKum-smycken här!

Dela det här inlägget

Tillbaka till Smyckebloggen