En mix av förflutet och framtid

TREEM

“Jag har träffat många intressanta människor och det slår mig är att de ofta är en kombination av rawness och elegance“


Carl-David Hagerbonn lämnade en karriär inom finansbranschen för att skapa ett hållbart och etiskt varumärke med design som ska ge inre styrka åt bäraren och på sikt skapa en positiv förändring på allvar – för hela världen. Med The TRue & ElEgant Movement – TREEM – vill Carl-David utmana en industri som är ohållbar och istället bli en inspirationskälla för ansvarsfullt mode och företagande. Företaget har tre viktiga pelare; hållbarhet, jämlikhet och goda arbetsförhållanden.

Med ett designspråk som kan kallas “Raw Elegance“, reflekterar smyckena styrka, beslutsamhet och en vilja till positiv förändring. Rå, passionerad styrka och beslutsamhet är nödvändigt för skapa förändring. Men lika viktigt är att du samtidigt behandlar de människor på ett elegant och positivt sätt – därför är TREEM:s designspråk Raw Elegance.

Inspirationen hämtas från den svenska naturens berg, skogar och sjöar, liksom den nordiska mytologin. Liksom åskguden Tor och hans dubbelhammare, som försvarar världen, måste vi alla vidta åtgärder och som att Tor försvarar vår värld – med mänsklighet, kärlek och omsorg om vår natur.

Vi är så glada och stolta över att kunna presentera TREEM här hos oss på Smyckendahls.

 

ÖRHÄNGEN

Se alla örhängen

HALSBAND

Se alla halsband

ARMBAND

Se alla armband