Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

”I Sverige älskar vi rena linjer och att förena form med funktion.
Vi älskar också ljuset – på grund av de långa mörka vintrarna.
Jag försöker alltid förena dessa kärlekar när jag skapar.”

Bella Bueno Nadworny är född och uppvuxen i Sverige. Hon flyttade till Boston 1997 för att studera smyckeformgivning och silversmide och grundade där företaget Bella Bueno Jewelry. Nu är hon tillbaka i sin hemstad Stockholm efter har varit verksam i Vermont i 20 år. Hennes bakgrund, med en spansk pappa och en svensk mamma, syns tydligt i hennes design där hon kombinerar den iberiska livfullheten och energin med ett elegant skandinaviskt formspråk.

”Mina kunder är människor som vill känna sig unika på ett eller annat sätt,” säger Bella. ”De berättar ofta för mig vilket djupt och personligt förhållande de får till mina smycken när de bär dem.”

Alla smyckena är handgjorda i sterling silver 925. Bella gör först prototyper i vax, sedan tillverkas formar i vilka de olika smyckesdelarna gjuts. Därefter polerar och oxiderar hon smyckena för hand. Det noggranna och tidskrävande tillvägagångssättet ger vackra, tidlösa och personliga smycken som passar fint som gåvor vid födelsedagar, examen eller andra bemärkelsedagar. Vi på Smyckendahls är så glada över att kunna presentera Bella Bueno här hos oss!